IngenCO2 – hvorfor det er investeringen værd

Har du hørt om IngenCO2 konceptet der blev startet på frivillig basis i Århus? Det er et smart koncept der er med til at neutralisere hjemmesider via deres grønne projekter. Det er et foretagende der for alvor blev “blåstemplet” i 2009, hvor Ministeriet for Forskning og Innovation gik ind i projektet, hvilket lagde vejen for en større udbredelse af konceptet.

Hvorfor er det investeringen værd, at tilmelde sin hjemmeside, blog eller webshop på Ingenco2.dk? Det giver Energispecialistene dig svaret på her og det er ikke kun vores grønne fokus, der ligger til grund.

Styrk dine placeringer

Vi er fuldt bevidste om, at det er de færreste danskere der gør noget, blot for at skåne miljøet. Specielt hvis det koster penge samtidig, kan det være meget at forlange. Det er derfor vores punkt “Tænk på miljøet” er placeret som nummer tre. Der er nemlig to andre grunde der gør, at tilmeldingen er alle pengene værd. Grunde som du får glæde af som kunde/virksomhedsejer.

Den første er at en tilmelding gør dig synlig på deres hjemmeside, med et link tilbage mod din egen side. Det giver troværdighed og værdi, der i sidste ende vil resultere i bedre placeringer i søgemaskinerne. Det er samme effekt du kan opnå via E-mærket, Minecookies og lignende tjenester. Hvis du arbejder med optimering i det daglige og med at forbedre dine placeringer, vil dette derfor være et godt supplement.

Send et godt signal

Den anden grund, er det signal du sender til omverdenen, dine kunder, interessenter og samarbejdspartnere. Det vil altid efterlade et positivt indtryk, når besøgende gennemser din hjemmeside. Det kan være de identificerer sig med virksomhedens værdier eller bare opfatter dig som en mere seriøs og troværdig udbyder. I alle tilfælde vil signalet være positivt og styrke din profil udadtil.

Tænk på miljøet

Sidst skal man ikke glemme, at du er med til at tænke på miljøet og gør en forskel uanset hvad. En hjemmesider udleder en del CO2 via serveren, da både GB plads og store besøgstal vil belaste. Det er her at IngenCO2 neutraliserer din udledning, ud fra antal sidevisninger, ved at lave tilsvarende energivenlige projekter, med en grøn profil. Mere om det på www.ingenco2.dk.

Du slipper for at gøre det selv, noget de fleste vil være glade for, da man ellers ikke får det gjort. Vi har på alle måder positive IngenCO2 erfaringer og mener det bør være en del af online platformen for de fleste virksomheder og webshopejere.

admin